USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10
Втрати орків: 4 5 8 5 8 0 (+750)
USD
НБУ
39.60
Готівка
40.10
EUR
НБУ
42.28
Готівка
43.10

Не задекларував Lexus: НАБУ повідомило про підозру ще одному нардепу

За даними слідства, він "забув" вказати в декларації елітний автомобіль
Нардеп слуга Сергій Нагорняк
Нардеп від "Слуги народу" Сергій Нагорняк
Джерело: відкриті джерела

НАБУ і САП повідомили про підозру народному депутату України за те що, він не вказав у декларації автомобіль Lexus 2020 року випуску. Про це повідомляє пресслужба САП.

За даними слідства, йдеться про авто, що належало його батьку і яким він спільно із дружиною користувався з моменту купівлі. Вартість автомобіля становить майже 1,9 млн гривень.

В САП зазначили, що дії підозрюваного кваліфіковані за ч. 1 ст. 366-2 Кримінального кодексу України. У НАБУ не знають, де зараз народний депутат, тому повідомили про підозру заочно.

Правоохоронні органи не називають ім'я депутата. Але, як повідомило джерело агентства "Інтерфакс-Україна", йдеться про Сергія Нагорняка.

ХТО ТАКИЙ СЕРГІЙ НАГОРНЯК

Народний депутат України 9-го скликання від партії "Слуга народу", член комітету Верховної Ради з питань енергетики та житлово-комунальних послуг, голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності.

Раніше

Правоохоронці САП та НАБУ вручили обвинувальний акт народному депутату від "Європейської солідарності" Артуру Герасимову. Його обвинувачують у внесенні завідомо недостовірних відомостей до щорічної декларації за 2020 рік. В САП розповіли, що загальна сума незадекларованих нардепом відомостей становить майже 8 млн гривень.

Читайте також:
Дає концерти на окупованих територіях: Колишній український музикант отримав підозру Дає концерти на окупованих територіях: Колишній український музикант отримав підозру
НАБУ оголосило в розшук колишнього нардепа Руслана Демчака НАБУ оголосило в розшук колишнього нардепа Руслана Демчака
Колишнього заступника секретаря РНБО Гладковського, який закупив машини для ЗСУ за збільшеними цінами, оголосили в розшук Колишнього заступника секретаря РНБО Гладковського, який закупив машини для ЗСУ за збільшеними цінами, оголосили в розшук
Деякі нардепи хочуть скласти мандат: Корнієнко відреагував на чутки Деякі нардепи хочуть скласти мандат: Корнієнко відреагував на чутки