USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 5 6 9 6 0 (+910)
USD
НБУ
39.55
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.06
Готівка
42.90

Apple запускає окремий застосунок із класичною музикою

Нова музична програма під назвою Apple Music Classical запрацює з 28 березня
Apple_1

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Компанія Apple 28 березня запустить новий музичний стрімінговий сервіс Apple Music Classical. Музика в каталозі буде доступна із функцією просторового аудіо. Про це пише The Verge.

Каталог застосунку включатиме понад п’ять мільйонів унікальних треків та тисячі ексклюзивних альбомів. Чимало композицій було записано і випущено в кількох версіях та інтерпретаціях. Apple каже, що застосунок пропонуватиме "повні та точні метадані" та можливість "пошуку за композитором, твором, диригентом або номером у каталозі".

До того ж прямо в додатку буде інформація стосовно виконавців та більше інформації про композиції. Поціновувачі класичної музики зможуть почитати редакційні матеріали про композиторів та описи їх ключових творів. Відомим композиторам відведуть окремі цифрові портрети у високій якості, які Apple окремо замовляла у художників з урахуванням кольорових палітр та відповідності класичного періоду. Спочатку такі можна буде побачити на сторінках Йоганна Себастьяна Баха, Людвіга ван Бетховена та Фредеріка Шопена.

Джерело: відкриті джерела

Оцінити новий застосунок зможуть користувачі iPhone з iOS 15.4 та новіших версій. Для його роботи також потрібне з’єднання з інтернетом.

Наразі для Apple Music Classical є лише опція передзамовлення, а сам додаток має з’явитися 28 березня. Для його роботи також знадобиться підписка на Apple Music (Individual, Student, Family або Apple One).

Додамо, що американська компанія Apple готується до випуску нової VR гарнітури

Теги: Apple
Читайте також:
Apple планує випустити новий iPad Pro  у травні Apple планує випустити новий iPad Pro у травні
Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg
Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів
В Apple знайшли проблеми, що викликають перегрів iPhone 15 В Apple знайшли проблеми, що викликають перегрів iPhone 15