USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 4 0 7 9 0 (+820)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

Apple вкотре перенесла презентацію шолома віртуальної реальності: Чому

Проблеми з апаратним і програмним забезпеченням все ще потребують вирішення
шолом віртуальної реальності Apple
Джерело: DW

Американська корпорація Apple перенесла заплановану презентацію своєї першої гарнітури змішаної реальності з квітня на червень. Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела.

Виробник iPhone зараз має намір представити продукт на своїй щорічній Всесвітній конференції розробників.

Apple прийняла рішення відкласти запуск на початку цього місяця після того, як тестування продукту показало, що проблеми з апаратним і програмним забезпеченням все ще потребують вирішення.

Яким функціоналом наділена гарнітура

Apple працювала над технологією приблизно з 2015 року. У якийсь момент компанія планувала представити продукт у червні минулого року, а потім відклала презентацію приблизно до січня 2023 року. Згодом її було перенесено на весну перед останньою відстрочкою.

Пристрій, який поєднує в собі віртуальну та доповнену реальність, виведе Apple у свою першу значну нову категорію продуктів відтоді, як компанія почала продавати розумні годинники у 2015 році.

Змішана реальність поєднує елементи реального та віртуального світів, дозволяючи користувачам взаємодіяти з віртуальним середовищем. Вартість шолома Apple становитиме близько 3 тис. доларів. 

Також нагадаємо, що корпорація Microsoft готується додати чат-бот ChatGPT до своєї пошукової системи Bing, щоб переманити користувачів від конкурента Google.

Теги: Apple
Читайте також:
Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg Компанію Apple оштрафують на 500 мільйонів євро та заборонять деякі правила App Store, – Bloomberg
Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів Apple обігнала Samsung як найбільший у світі виробник телефонів
В Apple знайшли проблеми, що викликають перегрів iPhone 15 В Apple знайшли проблеми, що викликають перегрів iPhone 15
Apple випустив нову версію операційної системи – iOS 17 Apple випустив нову версію операційної системи – iOS 17