USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85
Втрати орків: 4 6 1 9 4 0 (+880)
USD
НБУ
39.78
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.85

Акт ядерного тероризму: Які наслідки мала ракетна атака

Дві з чотирьох ракет вдалося збити
Ракета
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

В суботу, 18 лютого, Росія вчергове здійснила ракетну атаку на Україну. 

З акваторії Чорного моря були випущені чотири ракети "Калібр", дві з яких збили Повітряні сили ЗСУ. 

У Хмельницькому внаслідок обстрілу пошкоджені три школи, житлові будинки і техніка, є поранені. Міський голова Олександр Симчишин поінформував, що  поранення отримали двоє людей.

До того ж під час ранкової атаки росіян дві крилаті ракети пролетіли над Південноукраїнською АЕС. Вони рухалися на небезпечно близькій відстані до ядерного об'єкта. Про це повідомляє "Енергоатом".

"Сьогодні, 18 лютого 2023 року, під час чергової масованої ракетної атаки РФ на Південноукраїнській АЕС о 8:25 та 8:27 зафіксовані прольоти двох ворожих крилатих ракет", – йдеться в повідомленні.

Російські ракети рухалися руслом Південного Бугу в напрямку м. Первомайськ Миколаївської області й пролетіли небезпечно близько до ядерного об'єкта.

"Загроза поцілити в реактор з можливими наслідками – ядерною катастрофою – знову була високою", – зазначається в повідомленні.

Читайте також:
До України знову прийшов пил із Сахари До України знову прийшов пил із Сахари
Більш ніж половина українських новобудов мають суди по землі Більш ніж половина українських новобудов мають суди по землі
Росія може змінити тактику і обрати нові цілі для ударів по Україні, – ISW Росія може змінити тактику і обрати нові цілі для ударів по Україні, – ISW
Сенат США проголосував за пакет підтримки Україні на понад 60 млрд доларів Сенат США проголосував за пакет підтримки Україні на понад 60 млрд доларів